Volledig scherm
Llias Zohrie © politie

'Uiterst gevaarlijke' Belg mogelijk ondergedoken in Nederland

ANTWERPEN - Bij een vechtpartij bij discotheek The Villa in Antwerpen is op 10 juli één man ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij. Met een mes is het slachtoffer aangevallen. Eén van de verdachten, Llias Zohrie, bedreigde de slachtoffers met de dood en wordt nu gezocht door de Belgische politie.

Hij heeft een adres in Berchem bij Antwerpen maar de Belgische politie denkt dat de man is ondergedoken in Nederland.

''Llias Zohrie is 27 jaar oud en wordt beschouwd als uiterst gevaarlijk. Hij draagt mogelijk een vuurwapen bij zich'', meldt de politie in Nederland.

De politie heeft een een foto en signalement van Zohrie vrij gegeven maar benadrukt dat mensen de verdachte niet zelf moeten benaderen. ''Hij is vuurwapengevaarlijk. Als iemand de man ziet bel direct 112''. De verdachte heeft donker krullend achterover gekamd haar en een vlek boven de linker mondhoek.

  1. Droom komt uit voor 9-jarige Luc uit Tilburg na sollicitatie bij Tesla

    Droom komt uit voor 9-jarige Luc uit Tilburg na sollicitatie bij Tesla

    TILBURG - Alsof hij de gouden wikkel heeft gevonden van de Chocoladefabriek van Willie Wonka. Zo moet Luc van Vugt uit Tilburg zich een beetje voelen. De 9-jarige jongen is zó gek op auto's van Tesla dat hij besloot de stoute schoenen aan te trekken en een sollicitatiebrief te schrijven. Prompt werd hij uitgenodigd voor een rondleiding in de Tilburgse fabriek van het Amerikaanse automerk én een gesprek met de twee directeuren.