Volledig scherm
© Thinkstock

Het weer van dinsdag: de hitte kan verder uit huis verdwijnen

ETTEN-LEUR - Na de hitte van afgelopen week is het sinds maandag een stuk minder warm. Ook dinsdag is het een stuk koeler.

In de nacht van maandag op dinsdag zijn er opklaringen en koelt het af naar 10 tot 15 graden. Dinsdag wisselen zon en wolken elkaar zowel in de ochtend als middag af. Lokaal kan er een bui vallen en wordt het 21 tot 23 graden volgens Weerplaza.

De wind is westelijk en zwak tot matig, 2 tot 3 Bft. Later in de week neemt de buiigheid iets toe, met name in het noordwesten en noorden. Daarbij is het 's middags meestal 20 tot 22 graden. De wind waait over het algemeen matig, 3 tot 4 Bft.

Lees hier meer over het weer in de regio.

  1. Sterke stijging aantal behandelde Brabantse jongeren in verslavingszorg

    Sterke stijging aantal behandelde Brabantse jongeren in verslavingszorg

    Het aantal jongeren dat is behandeld voor verslavingsproblemen is in het eerste kwartaal van dit jaar met 27,5 procent gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2016. Werden vorig jaar in het eerste kwartaal 421 jongeren behandeld, in dezelfde periode van dit jaar waren dat er 537. Dat blijkt uit cijfers die verslavingszorginstantie Novadic Kentron, dat vestigingen heeft in heel Brabant, vandaag publiceerde.