De politie besteedt dinsdagavond aandacht aan de zaak in Opsporing Verzocht
Volledig scherm
De politie besteedt dinsdagavond aandacht aan de zaak in Opsporing Verzocht © anp

Overval op cafetaria Plaza Dorpzicht Halsteren in tv-programma Opsporing Verzocht

BS-CVe-BOZHALSTEREN – Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag aandacht aan een overval op cafetaria Plaza Dorpzicht in Hasteren.

De cafetaria werd vorig jaar op 3 september rond 21.00 uur overvallen. Bij de overval werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Opvallend aan de overval is dat het om een vrouwelijke dader gaat. Volgens een al eerder verspreid signalement heeft de vrouw fors postuur en lang blond haar. De cafetaria was ook in augustus 2014 en maart 2015 doelwit van een overval.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint om 20.30 uur en is te zien op NPO 1.

  1. Proef met waterdoorlatende bestrating in Bergen op Zoom

    Proef met wa­ter­door­la­ten­de bestrating in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Bestrating. Zo strak mogelijk, zo dicht mogelijk. Geen plassen, we willen droge voeten. En daarom straat Nederland alles vol. Parkeerterreinen, opritten, het terras bij de woning. Soms de hele tuin. Omdat dat zo makkelijk is. Regenwater gaat de riolering in en is weg. Dat is op den duur niet goed. De bodem verdroogt. Steeds meer gemeenten en andere overheden komen daar nu achter. De gemeente Bergen op Zoom haakt er op in met een proef met allerlei verschillende soorten waterdoorlatende bestrating.