Foto archief Erna Lammers
Volledig scherm
Foto archief Erna Lammers

Lijst Linssen woest: Bergen op Zoom wordt risee van West-Brabant

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom heeft zich compleet belachelijk gemaakt door de komst van Lidl aan haar neus voorbij te laten gaan.

Dat is de teneur van de brief die Lijst Linssen heeft gestuurd aan het college van B&W. 'Zoals het er nu voorstaat, valt er van ons college weinig te verwachten op het gebied van ontwikkeling van werkgelegenheid op lange termijn. Daarmee dreigt Bergen op Zoom de risee van West-Brabant te worden.'

  1. Laboratoria en een proeffabriek: Cosun verhuist naar terrein Suikerfabriek in Dinteloord

    Laboratoria en een proeffabriek: Cosun verhuist naar terrein Suikerfabriek in Dinteloord

    DINTELOORD/STAMPERSGAT - De afspraak voor een eerste rondgang door het Cosun Food Technology Centre (CFTC) in wording is een paar keer uitgesteld. Deels omdat de bouw door door het faillissement van co-aannemer Imtech met ruim een jaar is vertraagd. Maar ook omdat directeur new business van Cosun, Gert de Raaff de nieuwbouw als het nieuwe visitekaartje van de agro-industriële coöperatie beschouwt. ,,Penvoerder Hurks is nu volop met de afwerking bezig, het eindresultaat komt in zicht. Weest welkom, maar vergeet ook de officiële opening in oktober niet'', wenkt hij met een joviaal gebaar de nieuwsgierige journalist en fotograaf.