ANP
Volledig scherm
ANP

Kamerlid Lutz Jacobi (PvdA) bezoekt Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - PvdA-Kamerlid Lutz Jacobi brengt zaterdag een bezoek aan Bergen op Zoom.

Jacobi begint om 12.30 uur vanaf het station aan een wandeling door de wijk Gageldonk, om samen met de lokale fractie met buurtbewoners te praten over wat de afgelopen jaren in de wijk bereikt is en wat er nog zou moeten gebeuren.

Aansluitend geeft Jacobi in café 't Zwijnshoofd om 15.00 uur het startschot voor het PvdA-ombudsteam, een team dat mensen helpt met problemen met bureaucratie.

  1. Laboratoria en een proeffabriek: Cosun verhuist naar terrein Suikerfabriek in Dinteloord

    Laboratoria en een proeffabriek: Cosun verhuist naar terrein Suikerfabriek in Dinteloord

    DINTELOORD/STAMPERSGAT - De afspraak voor een eerste rondgang door het Cosun Food Technology Centre (CFTC) in wording is een paar keer uitgesteld. Deels omdat de bouw door door het faillissement van co-aannemer Imtech met ruim een jaar is vertraagd. Maar ook omdat directeur new business van Cosun, Gert de Raaff de nieuwbouw als het nieuwe visitekaartje van de agro-industriële coöperatie beschouwt. ,,Penvoerder Hurks is nu volop met de afwerking bezig, het eindresultaat komt in zicht. Weest welkom, maar vergeet ook de officiële opening in oktober niet'', wenkt hij met een joviaal gebaar de nieuwsgierige journalist en fotograaf.