foto kippa
Volledig scherm
foto kippa

Frans Bauer op Brabantse Wal Festival

HOOGERHEIDE Frans Bauer is de grote naam op het affiche van het komende Brabantse Wal Festival (BWF). Het jaarlijkse festival wordt weer gehouden in een grote feesttent langs de Scheldeweg in Hoogerheide.

Bauer is de hoofdact op de Hollandse avond die op 26 april wordt gehouden. Voor de organisatoren gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling.

"Bauer stond al langer op ons verlanglijstje, maar was elke keer bezet", zegt voorzitter Niels van Elzakker.

Ook Dennie Christian en Lange Frans treden die avond op. Het festival begint al op zaterdagavond 22 april met De Foute Mega Party met ondermeer Jettie Pallettie en De Sjonnies.

Op Koningsdag is er een zeskamp en aansluitend een popavond met regionale bands.

Kaartverkoop via de site: www.bwf17.nl

  1. Proef met waterdoorlatende bestrating in Bergen op Zoom

    Proef met wa­ter­door­la­ten­de bestrating in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Bestrating. Zo strak mogelijk, zo dicht mogelijk. Geen plassen, we willen droge voeten. En daarom straat Nederland alles vol. Parkeerterreinen, opritten, het terras bij de woning. Soms de hele tuin. Omdat dat zo makkelijk is. Regenwater gaat de riolering in en is weg. Dat is op den duur niet goed. De bodem verdroogt. Steeds meer gemeenten en andere overheden komen daar nu achter. De gemeente Bergen op Zoom haakt er op in met een proef met allerlei verschillende soorten waterdoorlatende bestrating.