De Heen - De hulpdiensten zijn maandag 2 januari uitgerukt naar de Zeelandweg-Oost in De Heen voor een brand in een caravan. Bij de brand kkwamveel rook vrij. Naast twee brandweer voertuigen zijn ook een ambulance en de traumahelikopter ter plaatse gekomen.  Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Volledig scherm
De Heen - De hulpdiensten zijn maandag 2 januari uitgerukt naar de Zeelandweg-Oost in De Heen voor een brand in een caravan. Bij de brand kkwamveel rook vrij. Naast twee brandweer voertuigen zijn ook een ambulance en de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. © GinoPress

Caravan in De Heen in brand: kind met brandwonden naar ziekenhuis

DE HEEN - Een caravan is maandagochtend in brand gevlogen op de Zeelandweg-Oost. Een kind is daarbij gewond geraakt en met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Naast twee brandweerauto's zijn ook een ambulance en traumahelikopter op de melding afgekomen. 

Het gewonde kind is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of er nog meer mensen bij aanwezig waren. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom