Bureau Brabant: aandacht voor overval in Steenbergen en auto-inbraak in Zevenbergen

STEENBERGEN / ZEVENBERGEN - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt in de uitzending van aankomende maandag aandacht aan een gewapende overval in Steenbergen en een auto-inbraak in Zevenbergen.

Op woensdag 2 november 2016 werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Walhoven in Zevenbergen. Daarbij werden een pakje sigaretten en een autolader buitgemaakt. De inbreker werd vastgelegd op camera en de beelden zullen in de uitzending worden vertoond.

Een cafetaria aan de Oudlandsestraat in Steenbergen werd op 6 december 2016 overvallen door twee mannen. Eén van de daders richtte daarbij een pistool op het hoofd van het slachtoffer. In de uitzending zal een reconstructie te zien zijn en worden bewakingsbeelden getoond.

Volgende week maandag in Bureau Brabant aandacht voor twee zaken uit West-Brabant.
Volledig scherm
Volgende week maandag in Bureau Brabant aandacht voor twee zaken uit West-Brabant. © anp
  1. Proef met waterdoorlatende bestrating in Bergen op Zoom

    Proef met wa­ter­door­la­ten­de bestrating in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Bestrating. Zo strak mogelijk, zo dicht mogelijk. Geen plassen, we willen droge voeten. En daarom straat Nederland alles vol. Parkeerterreinen, opritten, het terras bij de woning. Soms de hele tuin. Omdat dat zo makkelijk is. Regenwater gaat de riolering in en is weg. Dat is op den duur niet goed. De bodem verdroogt. Steeds meer gemeenten en andere overheden komen daar nu achter. De gemeente Bergen op Zoom haakt er op in met een proef met allerlei verschillende soorten waterdoorlatende bestrating.