Volledig scherm
Bouwfoutje? © Renée Gerritsen

Als de ene aannemer sneller klaar is dan de andere...

DINTELOORD - Is het een bouwfoutje of niet? De nieuwe parkeerplaats aan de Witte de Withstraat in Dinteloord ziet er in ieder geval een beetje apart uit met zo'n lantaarnpaal aan het begin van het vak. 

Hoewel Tim Huisman van SteenbergenAnders er ook het positieve van in ziet: de kinderen hebben nu namelijk een eigen parkeerplaats voor hun fietsjes. Hij trok gisteren aan de bel bij de gemeente. 

De uitleg is vrij simpel, vertelt woordvoerster Chris Methorst van de gemeente Steenbergen: ,,De aannemer die de parkeerplaats betegelt, was sneller klaar dan de aannemer die de lantaarnpaal verzet.'' Dus was de parkeerplaats eerder klaar. Maar er is rekening gehouden met elkaar, vertelt Methorst. Die rode buis die uit de grond steekt zorgt ervoor dat de lantaarnpaal straks makkelijk verschoven kan worden. 

  1. De Olympische Spelen lonken voor Nienke Jonk uit Ossendrecht

    De Olympische Spelen lonken voor Nienke Jonk uit Ossendrecht

    HOOGERHEIDE - En alweer werd Nienke Jonk door haar zwemvereniging Hieronymus uit Roosendaal gehuldigd. De 15 jarige topzwemster uit Hoogerheide grossiert in kampioenschappen. Afgelopen weekend is ze voor het tweede jaar op rij Nederlands kampioene zwemmen geworden op de vijftig meter vlinderslag bij de jeugd tijdens de Nederlandse Junioren Jeugd Kampioenschappen in het Pieter van den Hoogenbandstadion in Eindhoven. Ze pakte vier gouden en twee zilveren medailles. En bovendien is de jonge zwemster nu al voor vijf afstanden geplaatst voor de Europese Jeugd Olympische Spelen(EYOF) die dit jaar van 23 tot 29 juli in Hongarije worden gehouden. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom