Vijf auto's raakte betrokken bij een ongeval bij knooppunt Zoomland.
Volledig scherm
Vijf auto's raakte betrokken bij een ongeval bij knooppunt Zoomland. © Anthony DeCock/De Kort Media

Acht auto's betrokken bij ongeval Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Bij een ongeval in de buurt van knooppunt Zoomland in Bergen op Zoom zijn acht auto's betrokken geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 16:50 uur op de A4 in de richting van Rotterdam. Een verkeerde inhaalmanoeuvre veroorzaakte een aanrijding tussen vijf voertuigen. Als gevolg daarvan kwamen ook drie anderen auto's met elkaar in botsing.

Bij de aanrijding raakte een persoon gewond. Het slachtoffer wordt door de ambulancedienst nagekeken.

Door het ongeval is de A4 vanaf de grensovergang tot Bergen op Zoom Centrum ongeveer twee uur compleet afgesloten geweest. Dat leidde tot een file van enkele kilometers. Inmiddels is de rijweg weer vrijgegeven.

  1. Proef met waterdoorlatende bestrating in Bergen op Zoom

    Proef met wa­ter­door­la­ten­de bestrating in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Bestrating. Zo strak mogelijk, zo dicht mogelijk. Geen plassen, we willen droge voeten. En daarom straat Nederland alles vol. Parkeerterreinen, opritten, het terras bij de woning. Soms de hele tuin. Omdat dat zo makkelijk is. Regenwater gaat de riolering in en is weg. Dat is op den duur niet goed. De bodem verdroogt. Steeds meer gemeenten en andere overheden komen daar nu achter. De gemeente Bergen op Zoom haakt er op in met een proef met allerlei verschillende soorten waterdoorlatende bestrating.