Direct na het laatste fluitsignaal barstte een fikse regenbui los boven Zundert, maar dat kon de pret niet drukken.
Volledig scherm
Direct na het laatste fluitsignaal barstte een fikse regenbui los boven Zundert, maar dat kon de pret niet drukken. © Johan Wouters / Pix4Profs

Zundert schrijft historie met promotie naar de tweede klasse

NACOMPETITIE TWEEDE/DERDE KLASSE - Zundert schreef zondag historie met een promotie naar de tweede klasse. Een gelijkspel was voldoende voor promotie, maar het werd zelfs nog 2-0 in de broeiende hitte. TSC droop teleurgesteld af.

Het eerste doelpunt viel uit een corner in de 20e minuut. Dennis Verheijen knikte het schot van Gaynio Aarts soepel binnen. De thuisploeg had zijn zaakjes goed op orde en hield controle.

De sfeer op de tribune was uitbundig. De arbiter legde het spel drie keer stil vanwege vuurwerk. Toen Denis Vujcic en voorzet van Fabian Nelemans binnenschoot, klonken er weer knallen.

Er mocht ook gelachen worden op de tribune: in de slotfase hielp Bosaid zijn medespeler Goethals van zijn kramp af, waarna hij zelf ging liggen en hulp kreeg van Vujcic.

Zundert speelt volgend jaar voor het eerst in de clubhistorie in de tweede klasse. TSC heeft een kater te verwerken.

Zundert - TSC 2-0 (1-0) - 20. Dennis Verheijen 1-0, 70. Denis Vujcic 2-0.

 1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

  Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

  ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
 2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

  Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

  ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.
 3. Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

  Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

  ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Natuurlijk hoopt Remco Trouw nog op een stunt tegen OMC. ,,Als we een snelle goal maken is alles mogelijk.'' De opdracht voor HSC'28 is even duidelijk als moeilijk: er moet met vier doelpunten verschil worden gewonnen, na het 3-0 verlies in Dordrecht. De nederlaag kwam hard aan in Heerle. ,,We hebben een aardige knauw te verwerken gehad. We kwamen vroeg achter en hoewel we nog wel een paar speldenprikken konden uitdelen, waren ze voor ons een maatje te groot.''