Volledig scherm

Zundert en Oosterhout naar volgende bekerronde

DERDE RONDE DISTRICTSBEKER - Zundert en Oosterhout mogen verder bekeren na hun overwinningen op zaterdag.

Zundert – RSC 5-1 (1-1) – 0-1Yordi Nijland, 1-1 Maikel Zagers, 2-1, 3-1 en 4-1 Denis Vujcic, 5-1 Lars van Elsacker, Kort voor rust kwam Zundert door Zagers, die op maat bediend werd door Denis Vujcic langszij,1-1. Na een zuivere hattrick van Vujcic was het over en uit met de ploeg uit Souburg. “In de tweede helft was het verschil duidelijk,” aldus trainer Ger Musters van Zundert.

Groen Wit – Hoek (1-2) (1-2) – 0-1 Thomas van Renterghem, 1-1 Zakaria Zerouali, 1-2 Van Renterghem. Omdat zaterdag Hoofdklasser Hoek niet in staat bleek om verder uit te lopen bleef Groen Wit tot het einde toe in de wedstrijd. De 16-jarige Zakaria Zerouali en de 17-jarige Jonathan van Haperen speelden beide bij afwezigheid van enkele vaste krachten een hele puike wedstrijd tegen Hoek.

Vlissingen (za) – Oosterhout (zo) 2-2 (0-0) O’hout wns – 1-0 Morad Bobouh, 1-1 Kevin van de Heijkant, 1-2 Tarik Mamar (strafschop), 2-2 James Belje , Oosterhout kon het tegen Vlissingen (za 4.klasse) maar moeilijk afmaken. Vijf minuten voor tijd was het nog 0-0 in Vlissingen. Na de reguliere speeltijd was het plots 2-2. Uiteindelijk won Oosterhout na 4 genomen strafschoppen. Raymond Raams nam de beslissende voor zijn rekening.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.