Volledig scherm

Zevenklapper voor Baronie, venijn zit in de staart bij MOC’17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie haalde verschrikkelijk uit in Heesch waar de plaatselijke HVCH eraan moest geloven: 1-7. De ploeg gaat na twee duels aan de leiding in de eerste klasse C.

HVCH leek verre van een eenvoudige opponent te worden, omdat de ploeg vorig seizoen maar op een punt het kampioenschap had gemist. Maar na een snelle openingsgoal van de thuisploeg speelde de ploeg van Jurriaan van Poelje naar een monsterzege.

In Eindhoven boekte Moerse Boys een knappe 1-2 zege bij Brabantia. Moerse Boys speelde pas de eerste wedstrijd na het bloemencorso van vorige week.

Op bezoek bij Goes heeft MOC’17 ook zijn tweede wedstrijd met 2-2 afgesloten. In de laatste drie minuten vielen drie goals.

HVCH-Baronie 1-7 (1-4) - 1-0 Kevin Jaspers (pen.), 1-1 Dennis Peragon, 1-2 Jonathan Constansia, 1-3 Constansia, 1-4 Peragon, 1-5 Constansia, 1-6 Moustafa Mohammad, 1-7 Mohammad.

Brabantia - Moerse Boys 1-2 (1-2) - 0-1 Daan van den Broek, 0-2 Mark Voesenek, 1-2 ....(pen.)

Goes - MOC’17 2-2 (1-0) - 1-0 Ray Kroon, 1-1 Brian Kruf, 2-1 Francis Kabwe Manengela, 2-2 Twan van Mechelen.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.