Volledig scherm

Wim Boelens bezig aan laatste maanden bij JEKA

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Wim Boelens is volgend jaar geen trainer meer van JEKA. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd. "Na vier jaar is het tijd voor wat anders."

Boelens is een echte JEKA-man. "Ik kom hier vanaf mijn tiende, mijn ouwe heer vanaf de oprichting, mijn broers hebben er gespeeld, mijn zoon voetbalt hier en wie weet straks mijn kleinzoon ook. Het is mijn cluppie", aldus Boelens. "Maar na vier jaar (één jaar als jeugdtrainer, red.) vind ik het mooi. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging", vervolgt de trainer.

Eerder was Boelens actief bij Veerse Boys, Hoeven en Zundert, maar voor die tijd was hij ook al eens hoofdtrainer bij de Bredase club. "Het houdt ook een keer op. Het zijn dan wel nieuwe spelers, elk jaar, maar het is toch dezelfde club."

JEKA staat momenteel dertiende in de tweede klasse E. Boelens is ervan overtuigd dat hij de ploeg in de tweede klasse kan houden.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.