WHS-spits Sander van ’t Hof maakt het zichzelf moeilijk. Gijs Adriaansen en Bart Verbiest weten niet van wijken.
Volledig scherm
WHS-spits Sander van ’t Hof maakt het zichzelf moeilijk. Gijs Adriaansen en Bart Verbiest weten niet van wijken. © Chris van Klinken / Pix4Profs

WHS en VVC delen de punten

ZATERDAG DERDE KLASSE B - Zowel WHS als VVC kon vrede hebben met de 1-1 op sportpark de Waaje.

Voor de rust zorgde Marwan Achahbar voor de 0-1, hoewel aangever Joeri Malinka eerst hands leek te maken. Malinka raakte in het eerste bedrijf ook nog twee keer de paal, waarvan eenmaal in discutabele buitenspelpositie.

Na de pauze kwam WHS uit een gemakkelijk gegeven penalty landszij, met Arvin de Witte als schutter.

Vervolgens waren de Setallanders het dichtst bij de winst, met onder andere een vrije trap van Jeremy de Witte op de paal en een open kans in de slotminuut voor Arvin de Witte.

DIA begon het seizoen flitsend in Sint Philipsland, met een knappe 2-5 zege bij Noad’67. Zwaluwe ging in de slotfase onverdiend onderuit bij De Fendert.

Noad’67 – DIA 2-5 (1-3) Rivelino Resort 0-1, Bennie Haneveer 0-2, Gerry Daniel 0-3, 1-3 Joost de Witte 1-3, Frank den Engelsman 2-3, Jules Wouters 2-4, Dennis van Gastel 2-5.

De Fendert - Zwaluwe 2-0 (0-0) Serge Palings 1-0, Robert Remijn 2-0.

Kogelvangers -Tholense Boys 0-3 (0-2) - 0-1 Dani Gladdines, 0-2 Matthijs van Stee, 0-3 Michael Schot.

Noad'67 – DIA 2-5 (1-3) - 0-1 Rivelino Zschusschen, 0-2 Bennie Haneveer, 0-3 Josh Daniel, 1-3 Joost de Witte, 2-3 Frank den Engelsman, 2-4 Jules Wouters, 2-5 Dennis van Gastel.

De Fendert - Zwaluwe 2-0 (0-0) - 1-0 Serge Palings, 2-0 Robert Remijn.

  1. Remon Koenen mikt op de Zilveren Schoen, maar wil vooral de nacompetitie in

    Remon Koenen mikt op de Zilveren Schoen, maar wil vooral de nacompetitie in

    ZONDAG DERDE DIVISIE - Rémon Koenen weet inmiddels weer wat scoren is. De aanvaller van Dongen begon het seizoen furieus en ging al vroeg de strijd aan met Cluzona's Ruben Maas als het gaat om het Zilveren Schoen-klassement. Toen Dongen minder ging draaien, stopte ook de doelpuntenproductie van Koenen. ,,We hadden een klein dipje, maar dat is begrijpelijk, kijkend naar ons lange seizoen", zegt hij erover. ,,Er wordt meer van je verwacht in de derde divisie. Qua aantal wedstrijden, maar ook qua niveau."