Volledig scherm

Wernhout klopt PCP, TPO krijgt pak slaag

ZONDAG VIJFDE KLASSE B - De Schutters zou het op eigen veld op moeten nemen tegen SSW, maar dat kwam er niet van. OMC trakteerde TPO op een pak slaag en Wernhout klopte PCP.

De Schutters - SSW. Afgelast
De wedstrijd tussen De Schutters en SSW werd afgelast door de thuisploeg. Het water liep slecht weg van het veld en daardoor was het te nat en dus onbespeelbaar. De wedstrijd wordt op een andere dag ingehaald.

OMC - TPO 7-1 (3-1) . 1-0 Frank Barendrecht, 2-0 Barendrecht, 3-0 Micky Bozuwa, 3-1 Martijn van de Hoven, 4-1 Frank Barendrecht, 5-1 Gerben Cools, 6-1 Bozuwa, 7-1 Barendrecht.
De wedstrijd tussen OMC en TPO eindigde vandaag slecht voor TPO. De tegenstander uit Dordrecht had de wedstrijd onder controle en nam geen gas terug. Het werd 7-1 voor OMC.

Wernhout - PCP 2-1 (0-1). 0-1 Bryan Veth 1-1 Niels Damen 2-1 Davey Domen.
Een spannende wedstrijd voor de bovenste plekken in de zondag 5e klasse B. Wernhout en PCP wisten er een spannende maar sportieve wedstrijd van te maken. De stand viel uiteindelijk goed uit voor Wernhout. Het werd 2-1.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.