Marco van Dijnsen
Volledig scherm
Marco van Dijnsen © DIA

Waspik legt Van Dijnsen vast

AMATEURVOETBAL - Marco van Dijnsen, die op het eind van het seizoen na drie jaar bij de Teteringse club DIA opstapt, zal volgend seizoen de technisch eindverantwoordelijke zijn van VV Waspik.

De oud-NAC voetballer heeft bij Waspik voor één jaar getekend met een optie voor een tweede jaar. Van Dijnsen die eerder trainer was van SAB en KFC Meerle volgt bij Waspik Ruud van den Heuvel op.

Waspik speelt in de derde klasse B en heeft zich via de eerste periode al verzekerd van nacompetitie. Momenteel staat Waspik zevende in deze klasse.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.