Rik Verschueren.
Volledig scherm
Rik Verschueren. © Ron Magielse/Pix4Profs

Verschuren (Veerse Boys) voetbalt ook voor opa Sjef

ZONDAG DERDE KLASSE B - Veerse Boys is matig begonnen, maar Rik Verschuren gelooft in zijn ploeg. De captain blikt ook vooruit op het fusieplan met Good Luck.

Slechts vier punten uit vijf duels behaalde het Veerse Boys van de nieuwe trainer Emiel Heefer tot nu toe in de zondagse derde klasse B, het negatieve doelsaldo van 6-14 spreekt ook niet echt tot de verbeelding.

Aanvoerder Rik Verschuren maakt zich vooralsnog geen zorgen. „We hebben een wat stroeve start,” erkent hij. „Maar je moet niet vergeten dat we al tegen de drie beste teams in onze klasse gespeeld hebben.” Verschuren doelt hiermee op de verloren wedstrijden tegen Waspik en Groen Wit en het treffen met TSC dat in een puntendeling eindigde.

Zondagmiddag wacht thuis aan de Parklaan te Raamsdonskveer het duel met het Tilburgse ZIGO. „Wanneer we die winnen, staan we er ineens weer heel anders voor”, aldus Verschuren, die ook zondag minimaal één hondstrouwe supporter langs de lijn terug zal vinden. „Tja, dat is mijn opa, Sjef van Rooy. Die is er altijd, uit en thuis, mist geen wedstrijd van mij. Voor hem voetbal ik toch ook wel meer dan een beetje.”

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.