TSC-speler Jonathan Yuya (blauwe shirt) wordt op de huid gezeten door Oosterhout-spelers Kevin van den Heijkant, Stijn Biemans en Mathieu Kops (van links naar rechts).
Volledig scherm
TSC-speler Jonathan Yuya (blauwe shirt) wordt op de huid gezeten door Oosterhout-spelers Kevin van den Heijkant, Stijn Biemans en Mathieu Kops (van links naar rechts).

TSC verliest derby en koppositie, Groen Wit klopt Waspik

ZONDAG DERDE KLASSE B - Een pijnlijke middag voor TSC. Zowel de derby als de koppositie ging verloren. Oosterhout was met 2-3 te sterk. Beek Vooruit is de nieuwe koploper na de 1-3 zege op Veerse Boys. Groen Wit versloeg Waspik met 3-2.

Oosterhout zette een 0-1 opgelopen achterstand om in 1-2 en herstelde zich na de gelijkmaker met de goal van Biemans.

Gilze kwam tegen RWB niet verder dan een 0-0 remise. SCO boekte een 2-1 zege op Right-Oh en Bavel speelde gelijk tegen ZIGO (1-1).

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.