Volledig scherm

Trainer Regi Essed ontslagen bij Boeimeer

ZONDAG VIERDE KLASSE D - BSV Boeimeer heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met trainer Regi Essed verbroken.

Voorzitter Peter Heuts geeft aan dat de tegenvallende resultaten de reden van ontslag is en hij hoopt dat onder een nieuwe trainer, die voorlopig uit eigen gelederen moet komen, dat de resultaten zullen verbeteren.

'Een te smalle selectie, waarin ik teveel tijd en energie moest steken om elke zondag weer een elftal op de been te kunnen brengen. Ik heb met het bestuur van Boeimeer goed kunnen samenwerken, maar op een gegeven moment wordt het teveel. Ik had al aangegeven om per het einde van het seizoen te stoppen' reageerde Essed op zijn ontslag. Boeimeer komt uit in de vierde klasse C en staat daar elfde.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.