Johan Pietjouw in zijn tijd bij ODIO. foto Edmund Messerschmidt/het fotoburo
Volledig scherm
Johan Pietjouw in zijn tijd bij ODIO. foto Edmund Messerschmidt/het fotoburo

Trainer Pietjouw per direct weg bij SC Welberg

ZONDAG VIJFDE KLASSE B - Johan Pietjouw is niet langer trainer van SC Welberg.

Na goed overleg tussen het bestuur en de spelersgroep is besloten dat Ruud Kouwen, oud eerste elftal-speler, de taken van Pietjouw voorlopig overneemt.

Pietjouw was tussen 2005 en 2007 al werkzaam bij de club en keerde er in 2015 terug. Toen volgde hij Cees Machielse op.

Ook voorzitter Jan Both heeft besloten om zijn functie neer te leggen. Dat doet hij naar eigen zeggen omdat het voorzitterschap hem niet gebracht heeft wat hij ervan verwacht had. Both blijft wel als vrijwilliger actief bij Welberg.

Zijn functie wordt tijdelijk ingevuld door Gino Seesing, die daarvoor tweede penningsmeester was bij de club.

Degradant Welberg probeert dit seizoen zijn draai te vinden in de vijfde klasse. De ploeg staat momenteel op de elfde plaats met slechts drie punten uit vijf wedstrijden. Komende zondag wacht de ontmoeting met 'buurman' Moerstraten.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.