Natalino Storelli.
Volledig scherm
Natalino Storelli. © Dennis Nuiten

Trainer Natalino Storelli vertrekt na dit seizoen bij MOC’17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Natalino Storelli vertrekt aan het einde van het seizoen bij MOC’17. "We hebben in onderling overleg besloten dat de wegen scheiden”, zegt Kees de Rooij, hoofd technische zaken, erover. “De samenwerking heeft niet gebracht wat we ervan hoopten.”

Storelli beaamt dat: “We hebben alle mogelijkheden bekeken en kwamen uiteindelijk beide tot de conclusie dat we andere verwachtingen hadden van de samenwerking. Als we naar de stand kijken, is het niet goed genoeg, en dat moeten we kritisch zijn.”

MOC’17 staat op de laatste plaats in de eerste klasse C en dat is onder de maat, vindt zowel het bestuur als de oefenmeester.

“We hadden samen kunnen verlengen, maar vroegen ons af of we daar als beide partijen gelukkig van zouden worden”, aldus Storelli, die in het verleden aan het roer stond bij clubs als BSC en Kruisland.

Natalino Storelli was trainer van het jaar bij BN DeStem
Volledig scherm
Natalino Storelli was trainer van het jaar bij BN DeStem
  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.