Volledig scherm
© Jan Stads Pix4Profs

Topper in 3B zonder winnaar: Bavel en Waspik in evenwicht

ZONDAG DERDE KLASSE B - Waspik heeft de aanval van Bavel op de koppositie in zondag 3B afgeslagen. Het treffen, van de derde periode (de laatste wedstrijd van het seizoen), eindigde in 1-1.

Bij winst had Bavel de koppositie kunnen overnemen en geschiedenis kunnen schrijven, maar zover kwam het niet. Koploper Waspik nam namelijk voor rust de leiding. In de 13de minuut maakte doelman Van Peer een eigen goal, waardoor Bavel in de achtervolging moest.

Waspik verdedigde de voorsprong, maar kwam goed weg bij vrije trappen van Robin Adriaansen en een kopbal van Mike Marijnissen. Zelf had de ploeg de voorsprong kunnen vergroten toen Dennis Magielsen over schoot.

Op het uur maakte Bavel gelijk. Aanvoerder Wout Horsten zorgde voor het evenwicht. Daarna waren de beste kansen voor Bavel, maar het duel eindigde zonder winnaar. Waspik blijft daardoor koploper.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.