Trainers Johan Sulkers (links) in zijn tijd bij NOAD en Ko Stoutjesdijk (rechts) destijds van WHS. foto Chris van Klinken/het fotoburo
Volledig scherm
Trainers Johan Sulkers (links) in zijn tijd bij NOAD en Ko Stoutjesdijk (rechts) destijds van WHS. foto Chris van Klinken/het fotoburo

Sulkers en Smerdiek na dit seizoen uit elkaar

ZATERDAG VIERDE KLASSE B - Smerdiek gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Johan Sulkers staat dan namelijk niet meer voor de groep.

Sulkers is bezig aan zijn tweede seizoen bij de ploeg uit Sint Maartensdijk. Daarvoor trainde hij VVC'68, DIVO en NOAD’67.

Smerdiek, momenteel zevende in zaterdag 4B, hoopt spoedig een nieuwe trainer te presenteren.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.