Volledig scherm
© Chris van Klinken / Pix4Profs

Steenbergen heeft weinig moeite met RBC

BEKER - Derdeklasser Steenbergen heeft eenvoudig afgerekend met vierdeklasser RBC. De ploeg van Marco Ernest gaat door in het bekertoernooi, ten koste van de Roosendalers: 3-0.

Bij rust had de favoriet al een voorsprong van 1-0. Roy van Gils liep zijn directe tegenstander kwijt en gaf een piekfijne voorzet op Thom Luijks, die de bal binnen schoof.

Al vroeg in de tweede helft maakte Jordy Dams er 2-0 van en was het feitelijk gespeeld. In het slot zorgde Van Gils voor de 3-0. RBC kan zich weer op de competitie focussen, Steenbergen bekert een ronde verder.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.