Volledig scherm
Abderrahman Jahjah van BSC tijdens de training op sportpark Vierhoeven in Roosendaal. "Ik wil met BSC graag een periodetitel pakken en minimaal in de top-vijf eindigen. foto Tonny Presser/Pix4Profs

Spits Jahjah geniet van zijn terugkeer bij BSC: 'Een ploeg met veel talent'

ZONDAG DERDE KLASSE A - Abderrahman Jahjah verliet drie jaar geleden ‘zijn’ BSC, maar streek na omzwervingen via Halsteren, Roosendaal en Kruisland dit seizoen weer neer op het oude nest.

Voetbalnomade Abderrahman Jahjah keerde dit seizoen na drie jaar terug bij de Roosendaalse derdeklasser BSC. De boomlange spits verliet de club in 2012 voor Halsteren, dat hij vervolgens verruilde voor Roosendaal en daarna voor Kruisland. Maar nu is hij terug op het oude, groene nest op sportpark Vierhoeven. Inmiddels is Jahjah alweer 33 jaar oud.

Vorig seizoen vierde de aanvalsleider nog het kampioenschap in derde klasse met Kruisland. Een avontuur in de tweede klasse bleek voor Jahjah echter toch geen optie. „Ik wilde gewoon graag terug naar BSC. Zij hadden ook een spitsenprobleem dus het was zo geregeld."

Genieten
​Tot nu toe bevalt zijn terugkeer in het groen-witte tricot prima. „Het is genieten om hier weer te mogen spelen. Het zijn bijna allemaal dezelfde jongens als vroeger. We hebben ook een sterke groep met veel potentie. Daar komt nog bij dat we een trainer hebben met eredivisie-ervaring’’, verwijst Jahjah naar trainer Gabor Babos.

BSC staat momenteel negende in de derde klasse A, maar de achterstand op plek vijf bedraagt slechts één punt. „We hebben een goede ploeg met veel talent en een stugge verdediging. We willen een periodetitel winnen en minimaal in de top vijf eindigen.”