Volledig scherm
© Ron Magielse / Pix4Profs

Spektakelstuk zonder winnaar: Dongen en Westlandia spelen gelijk

DERDE DIVISIE - Remon Koenen scoorde tweemaal voor Dongen, maar in de slotminuut kwam Westlandia alsnog langszij. Hierdoor werd het 2-2.

Dongen en Westlandia hielden elkaar keurig in evenwicht in de 1e helft. De goed keepende Jordy Zielschot kwam enkele keren goed in actie. De verdiende ruststand was 0-0.

Na rust was Dongen iets beter en tot grote vreugde van het thuispubliek bracht Remon Koenen Dongen in minuut 88 op een 2-1 voorsprong. Met een volley schoot hij knap raak. Maar de vreugde was verdwenen na het laatste fluitsignaal. Even daarvoor kwam Westlandia alsnog langszij.

Dongen - Westlandia 2-2 (0-0) - 47. Remon van Bockhoven 0-1, 55. Remon Koenen 1-1, 89. Remon Koenen 2-1, 90. Henry Chidozie Ugwunna 2-2.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.