Seolto-speler Yannick van Niekerk, in oranje, die langs Niels de Groot van Halsteren speelt. Uiteindelijk weet Halsteren-keeper Erik Schrauwen de bal te stoppen.
Volledig scherm
Seolto-speler Yannick van Niekerk, in oranje, die langs Niels de Groot van Halsteren speelt. Uiteindelijk weet Halsteren-keeper Erik Schrauwen de bal te stoppen. © Foto: Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Seolto blijft koploper met winst op Halsteren

ZATERDAG VIERDE KLASSE C - Seolto verslaat Halsteren met 2-1 en blijft daarmee aan de leiding in de vierde klasse C. De ploeg van Arno de Vries had na een rommelige openingsfase het beste van het spel en wist twee van de gecreëerde kansen te benutten.

Na een moment van onoplettendheid in de Zevenbergse defensie kwam Halsteren terug in de wedstrijd.

De gastheren waren het hierna helemaal kwijt en lieten geen moment goed voetbal meer zien.

Halsteren drong in de slotfase van het duel nog wel aan maar wist de gelijkmaker niet meer te forceren.

Seolto – Halsteren 2-1 (2-1) – 1-0 Patrick de Klerk, 2-0 Sebastian Stoop, 2-1 Ashwan Soerdjbalie.

  1. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.
  2. Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

    Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Natuurlijk hoopt Remco Trouw nog op een stunt tegen OMC. ,,Als we een snelle goal maken is alles mogelijk.'' De opdracht voor HSC'28 is even duidelijk als moeilijk: er moet met vier doelpunten verschil worden gewonnen, na het 3-0 verlies in Dordrecht. De nederlaag kwam hard aan in Heerle. ,,We hebben een aardige knauw te verwerken gehad. We kwamen vroeg achter en hoewel we nog wel een paar speldenprikken konden uitdelen, waren ze voor ons een maatje te groot.''