Volledig scherm
© Thinkstock

Sebrechts per direct weg bij Oranje Blauw'14

ZONDAG VIJFDE KLASSE B - Maickel Sebrechts is niet langer trainer van Oranje Blauw'14 uit Heijningen. Het dienstverband is per direct beëindigd.

Dat besluit kwam volgens de club na 'goed overleg'. Oranje Blauw'14 is op zoek naar een opvolger.

Voorlopig nemen Luon van Ham en Piet Polak de honneurs waar bij de hekkensluiter uit 5B.

  1. Doelman Soentken pakt de punten voor Gloria UC: 'Ultieme reflex'

    Doelman Soentken pakt de punten voor Gloria UC: 'Ultieme reflex'

    ZONDAG VIERDE KLASSE E - Zes wedstrijden heeft het geduurd voordat Rens Peters zijn eerste overwinning boekte met Gloria UC. De trainer kwam begin december aan het roer in Baarle Nassau toen Marco Klijs werd ontslagen, en afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: winst, drie punten, het verlaten van de laatste plaats. Opluchting was er ook bij doelman Brent Soentken (22), volgens Peters uitblinker in het duel met EDN'56. 
  2. Droomdebuut A-junior IJzermans bij Kogelvangers: 'Het voelde geweldig'

    Droomdebuut A-junior IJzermans bij Kogelvangers: 'Het voelde geweldig'

    ZATERDAG DERDE KLASSE B - Als zeventienjarige debutant in je eerste vijf minuten de belangrijke gelijkmaker scoren en daarmee een cruciaal punt te pakken voor je team: het overkwam Daan IJzermans afgelopen weekend. Kogelvangers, op een na laatst in de zaterdag derde klasse B, behoudt door het overgehouden punt de aansluiting op de plekken negen tot en met elf en dat allemaal door de piepjonge spits. ,,Het voelde geweldig", kijkt hij terug op de wedstrijd tegen Noad'67.