Volledig scherm

Schijf veegt de vloer aan met zwak BVV'63

ZONDAG VIERDE KLASSE B - Schijf heeft op een niet mis te verstane wijze afgerekend met BVV'63. De formatie van Cees van Beers stuurde de Bergenaren met een 9-0-nederlaag naar huis.

BVV '63 kreeg geen enkele kans. Volgens Cees van Beers, de trainer van Schijf, valt er niets aan de uitslag af te dingen.

Schijf - BVV '63 9-0 (6-0) - 1-0 Nick van Dijk, 2-0 Rob Adriaensen, 3-0 Edward van Dijk, 4-0, 5-0, 6-0 en 7-0 Dennis van Nijnatten, 8-0 Rob Adriaensen, 9-0 Edward van Dijk.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.