Volledig scherm

SAB en Rob Baljeu gaan uit elkaar

ZONDAG VIJFDE KLASSE B - De Bredase zondagvijfdeklasser SAB en hoofdtrainer Rob Baljeu hebben besloten om hun samenwerking aan het einde van het lopende seizoen na drie jaar te beëindigen.


SAB klom in 2010 met de titel in zondag 4C op naar de derde klasse, waarin het zich twee seizoenen wist te handhaven. De terugval naar de vierde klasse werd na twee jaar gevolgd door een nieuwe degradatie.
In zondag 5B wist SAB onder leiding van Baljeu de afgelopen twee seizoenen beslag te leggen op de vijfde en de zesde plaats. Momenteel staan de Bredanaars derde in 5B, achter OMC en Wernhout.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.