Volledig scherm
© Peter van Trijen/Pix4Profs

Rood-Wit pakt periodetitel, Kruisland klopt JEKA

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Door Zundert met 2-0 te verslaan pakte Rood-Wit zondag de eerste periodetitel. De credits gingen naar Andy Steging, de doelman van de Willebrorders. Kruisland was thuis te sterk voor JEKA, Rijen won opnieuw en Madese Boys kreeg een Zeeuws pak slaag. Roosendaal verloor.

"Dit is de eerste keer dit seizoen dat we teveel hebben gekregen", was Reinald Boeren eerlijk. Rood-Wit mocht dan ook niet mopperen, en vooral doelman Steging danken, dat de prima spelende bezoekers niet op voorsprong kwamen. "Het enige verwijt dat ik kan maken is dat we niet scoren, er had vandaag meer ingezeten”, aldus collega-trainer Ger Musters, van Zundert. Achraf Chouiter profiteerde van een botsing tussen twee Zundertse verdedigers. Denis Vujcic had de 1-1 op zijn schoen, maar hij schoot over. Gianni Tiebosch ontkurkte de champagne met de 2-0.

Bij het winnende Rijen was Yassin Ben Messaoud de grote man, met een doelpunt en assist. Bij Kruisland was die eer weggelegd voor Davy van Merrienboer, met twee treffers. JEKA is nu hekkensluiter omdat Dubbeldam wist te winnen van Roosendaal.

Rood-Wit - Zundert 2-0 (1-0) - 1-0 Achraf Chouiter, 2-0 Gianni Tiebosch

Uno Animo - Rijen 0-2 (0-1) - 0-1 Freek Trommelen, 0-2 Yassin Ben Messaoud.

JEKA - Kruisland 1-2 (0-0) - 0-1 Davy van Merrienboer, 0-2 Van Merrienboer, 1-2 Lucas Jacobs

Zeelandia Middelburg - Madese Boys 4-0 (3-0) - 1-0 Ruben van Winkelhof, 2-0 Niels Luteijn, 3-0 Daniel Wissel (pen.), 4-0 Wissel.

Dubbeldam - Roosendaal 2-0 (0-0) - 1-0 Dennis Geschiere (pen.), 2-0 Sven den Engelsen.