voorzet van freek trommelen van rijen, aanvoerder richard ramstijn van madese boys komt net te laat.
Volledig scherm
voorzet van freek trommelen van rijen, aanvoerder richard ramstijn van madese boys komt net te laat. © ron magielse / pix4profs

Rood-Wit op rozen, Rijen klopt Madese Boys, zorgen voor Roosendaal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Roosendaal krijgt langzamerhand te maken met degradatiezorgen. Kruisland kwam in Kaatsheuvel bij DESK niet verder dan 0-0 en ziet daardoor koploper Rood-Wit, dat zelf met 0-3 won bij Dubbeldam, verder uitlopen. De Willebrorders staan inmiddels vijf verliespunten voor op Unitas en liefst acht op Kruisland en Rijen.


"Gezien het spelverloop een terechte uitslag," vond Kruisland-trainer Mounir El Fahmi na afloop.

Roosendaal-trainer Jurgen Arnouts was gisteravond niet te spreken over de wanprestatie van zijn ploeg.

Nadat Rood-Wit-coach Reinald Boeren na een uur Marijn van Beers doorschoof naar de spitspositie, kreeg Rood-Wit meer grip op het duel. Na de 0-1 van Achraf Chouiter was het Van Beers die met twee goals het duel besliste.

Roosendaal - Zeelandia-Middelburg 0-6 (0-5) - 0-1 en 0-2 Niels Luteijn, 0-3 Daniel Wissel, 0-4 Mahboeb Ramini, 0-5 Wissel, 0-6 Luteijn.

Dubbeldam - Rood-Wit 0-3 (0-0) 0-1 Achraf Chouiter, 0-2 en 0-3 Marijn van Beers.

DESK - Kruisland 0-0

JEKA - Sarto 1-1 (1-1) 0-1 Niek Wilbrords, 1-1 Lucas Jacobs

Uno Animo - Zundert 3-0 (0-0) 1-0 Ruben van Loon, 2-0 en 3-0 Tim van Broekhoven

Rijen - Madese Boys 3-1 (1-0) 1-0 Freek Trommelen (pen), 2-0 Thom Avontuur, 2-1 Kas van Eekelen, 3-1 Trommelen.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.