René Brevé (foto: Ron Magielse/Pix4Profs)
Volledig scherm
René Brevé (foto: Ron Magielse/Pix4Profs)

René Brevé wil omhoog met WDS’19: 'Binnen drie jaar naar de tweede klasse'

ZONDAG VIERDE KLASSE C - Na de degradatie heeft WDS’19 zijn draai nog niet gevonden in de vierde klasse. De nieuwe trainer René Brevé zit echter vol ambitie.

Na de degradatie uit de derde klasse kent het Bredase WDS ‘19 met drie punten uit even zoveel wedstrijden ook in de vierde klasse C maar een matige start van de competitie. Van Terheijden en Sprundel werd verloren, van Emma SC gewonnen. Dat moet beter, vindt ook Rotterdammer René Brevé, de nieuwe trainer op Sportpark Paradijs, te beginnen met het lastige uitduel bij het veel beter gestarte Gesta zondag. „Wanneer we die wedstrijd zouden verliezen, haken we eigenlijk al af voor de bovenste plaatsen.”

En een toppositie is juist waar Brevé op mikt met zijn ploeg. Hij windt er geen doekjes om: „Ik wil binnen drie jaar met WDS'19 doorstoten naar de tweede klasse. Het liefst moet er dan al dit seizoen gepromoveerd worden, al is het via een periodetitel en de nacompetitie.”

Lees het hele verhaal zaterdag 24 september in BN DeStem.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.