Volledig scherm

Peter van Oirschot verlaat Grenswachters

ZONDAG DERDE KLASSE A - Peter van Oirschot verlaat na het huidige seizoen zondagderdeklasser Grenswachters. Hij is bezig aan zijn zesde seizoen als hoofdtrainer bij de club uit Putte.

Van Oirschot trainde in het verleden de jeugd bij Grenswachters en ook het tweede elftal. In 2012 volgde hij Ron Peeters op als hoofdtrainer van het eerste team. Afgelopen seizoen promoveerde de Putse club onder leiding van Van Oirschot naar de derde klasse. In zondag 3A staat Grenswachters momenteel op de elfde plaats.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.