Volledig scherm
© Peter van Trijen/Pix4Profs

Periodekampioen Blauw Geel'38 doet Dosko pijn, Halsteren verliest

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Na het puntje in het inhaalduel met DESO, volgt toch weer een nederlaag voor Dosko. De mannen van Peter Sweres gingen nu onderuit tegen Blauw Geel'38 (0-4), verliespartij nummer 8 dit seizoen.

Een puntje was voor Blauw Geel'38 voldoende geweest voor de periodetitel (dat terwijl de ploeg vorig seizoen nog onderaan stond), maar de ploeg uit Veghel hield niet in. Voor rust scoorde Sander Egmond tweemaal.

Na rust completeerde hij zijn hattrick. Alexander Mols maakte de overige treffer.

Dosko staat nu voorlaatst.

Halsteren
Voor de vierde keer op rij liep Halsteren tegen puntverlies aan. Vorige wedstrijd speelde de ploeg van Frans Vermeulen gelijk, nu gingen de geelhemden onderuit. RKAVV was met 1-0 te sterk.

Het enige doelpunt viel voor rust, Remco Overdevest scoorde. In de tweede helft miste Matthew Amoah nog een strafschop. Een treffer van Ferdy Yilmaz werd afgekeurd. Ook Marvin Bedaf werd in de slotminuut van scoren gehouden. Halsteren staat nu 8ste.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.