Volledig scherm
© Ron Magielse / Pix4Profs

Peragon bezorgt Baronie overwinning, tiental MOC'17 onderuit

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie heeft zijn eerste wedstrijd na de winterstop gewonnen. Met 1-0 werd HVCH verslagen. Moerse Boys pakte een punt en MOC'17 ging onderuit.

Baronie - HVCH 1-0 (0-0) - 1-0 Dennis Peragon.
Omdat de wedstrijd van vorige week werd afgelast trapte Baronie op eigen veld de tweede seizoenshelft af. Tegen laagvlieger HVCH hadden de Baronnen het lang lastig. Enkele minuten tijd zorgde Dennis Peragon voor opluchting. De voormalig winnaar van de Zilveren Schoen werd matchwinner. Baronie blijft koploper met vijf punten voorsprong op Goes, dat een wedstrijd meer speelde.

Moerse Boys - Brabantia 1-1 (0-1) - 0-1, 1-1 Bart van den Broek.
Het was een dramatisch begin voor Moerse Boys. Een te korte terugspeelbal van Sjoerd Broos, de aanvaller van Brabantia profiteerde: 1-0. Nog voor rust werd de achterstand ongedaan gemaakt. De 1-1 van Bart van den Broek zou uiteindelijk ook op het scorebord blijven staan als eindstand. Na alweer de negende remise staat Moerse Boys nu elfde en komt de degradatiezone steeds dichter bij.

MOC'17 - Goes 1-3 (1-1) - 0-1 Mart de Kroo, 1-1 Brian Kruf, 1-2 Tim de Winter, 1-3 De Winter.
Even mocht MOC'17 hopen op een goed resultaat. Op slag van rust had Brian Kruf gelijk gemaakt: 1-1. Maar de ploeg van John Karelse bleek een maatje te groot: Tim de Winter scoorde twee maal. De Bergenaren eindigden het duel met tien man. Twan van Mechelen haalde het laatste fluitsignaal niet.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.