Volledig scherm

Nog acht West-Brabantse teams actief in districtsbekertoernooi

VIERDE RONDE DISTRICTSBEKER - Nog acht West-Brabantse teams zijn actief in het districtsbekertoernooi. Zeven daarvan spelen in december een wedstrijd in de vierde ronde. Alleen Gilze moet zich daar nog voor zien te plaatsen.

Gilze zou namelijk in de derde ronde aantreden tegen hoofdklasser Vlissingen, maar dat duel werd zondag afgelast. Het duel wordt dinsdag 29 november gespeeld om 20.00 uur.

Verder zijn Zundert, Zwaluwe, Dosko, Oosterhout, Baronie, Madese Boys en Kruisland al geplaatst voor de vierde ronde.

De vierde ronde wordt afgewerkt op 17 en 18 december. De complete loting:

Rijsoord – Zundert

Sliedrecht – Zwaluwe

Dosko – Hontenisse / Terneuzen*

Oosterhout – VVGZ

Baronie Madese Boys

Vlissingen (zo.) / Gilze* - De Noormannen

Pelikaan - Kruisland

*De afgelaste bekerwedstrijden worden ingehaald op dinsdag 29 november om 20.00 uur.

  1. Doelman Soentken pakt de punten voor Gloria UC: 'Ultieme reflex'

    Doelman Soentken pakt de punten voor Gloria UC: 'Ultieme reflex'

    ZONDAG VIERDE KLASSE E - Zes wedstrijden heeft het geduurd voordat Rens Peters zijn eerste overwinning boekte met Gloria UC. De trainer kwam begin december aan het roer in Baarle Nassau toen Marco Klijs werd ontslagen, en afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: winst, drie punten, het verlaten van de laatste plaats. Opluchting was er ook bij doelman Brent Soentken (22), volgens Peters uitblinker in het duel met EDN'56. 
  2. Droomdebuut A-junior IJzermans bij Kogelvangers: 'Het voelde geweldig'

    Droomdebuut A-junior IJzermans bij Kogelvangers: 'Het voelde geweldig'

    ZATERDAG DERDE KLASSE B - Als zeventienjarige debutant in je eerste vijf minuten de belangrijke gelijkmaker scoren en daarmee een cruciaal punt te pakken voor je team: het overkwam Daan IJzermans afgelopen weekend. Kogelvangers, op een na laatst in de zaterdag derde klasse B, behoudt door het overgehouden punt de aansluiting op de plekken negen tot en met elf en dat allemaal door de piepjonge spits. ,,Het voelde geweldig", kijkt hij terug op de wedstrijd tegen Noad'67.