Volledig scherm
© Thinkstock

Nipte nederlaag voor Gloria

ZONDAG VIERDE KLASSE E - Viola en Gloria gingen allebei onderuit. Viola met 4-1, Gloria nipt met 3-2.

Essche Boys - Gloria UC 3-2 (2-0) - 1-0 Marco den Ouden, 2-0 Rudi van Gemert, 3-0 Jasper Vorstenbosch, 3-1 Kevin Peeters, 3-2 Roy Bernaerts
Gloria UC kon het gisteren niet bolwerken tegen Essche Boys. Ondanks de minimale uitslag liep de ploeg van Marco Klijs de gehele wedstrijd achter de feiten aan wat betreft de tussenstand. Speltechnisch was Gloria niets minder. "Persoonlijke fouten nekken ons deze wedstrijd," zei Klijs. "Dankzij veel kunst en vliegwerk en met veel tijdrekken hebben zij de punten thuis kunnen houden. Het zit op dit moment gewoon erg tegen."

Oisterwijk - Viola 4-1 (2-0) - 4-1 John van Puijenbroek
Tegen Oisterwijk kwam Viola speltechnisch prima voor de dag. Alleen miste de ploeg van Frans Tekath te veel kansen. "Wij speelden goed en stonden vaak voor de keeper van hen. Maar wij haalden de trekken niet over," zei Tekath achteraf. „We kregen uiteindelijk de deksel op de neus, want zij waren gewoonweg effectiever met de kansen. Het zat gewoon tegen ditmaal."

Stockfoto voetbal
Volledig scherm
Stockfoto voetbal
  1. Finales voor DHV en Tholense Boys, Prinsenland mag blijven hopen

    Finales voor DHV en Tholense Boys, Prinsenland mag blijven hopen

    ZATERDAG TWEEDE / DERDE KLASSE - Zowel DHV als Tholense Boys hebben zich geplaatst voor de finales van de play-offs. DHV had het voor de rust nog zwaar bij het sterke RCS. Het 2-1 verlies had geen consequenties na de ruime 5-2 overwinning in eigen huis. Prinsenland is voor de ploeg van Edwin Kock de laatste horde, op weg naar de tweede klasse. Prinsenland stelde na een eerdere nederlaag orde op zaken tegen Prinsenland. Tholense Boys moet het opnemen tegen Oostkapelle, na de 1-0 winst tegen Yerseke.