Volledig scherm

Nieuw Borgvliet pakt de draad gewoon weer op

ZONDAG VIJFDE KLASSE A - Door met 1-3 te winnen van Hulsterloo blijft de ploeg van trainer Joost Demmers op titelkoers. De voorsprong ten opzichte van Koewacht groeide nar vier punten. WVV'67 had geen moeite met Hoofdplaat. Met 5-1 wer de ploeg uit Zeeuws Vlaanderen aan de kant geschoven. Rimboe leed uit bij Vogelwaarde een 3-0 nederlaag.

Hulsterloo - Nieuw Borgvliet 1-3 (0-1)- 0-1 Michiel Wilting, 0-2 Keesje van der Velde, 1-2 Geoffrey Volckereijck, 1-3 Ricardo Wijers..
In de eerste helft miste de koploper op een slecht bespeelbaar veld een strafschop. Toen Nieuw Borgvliet verzuimde om na de 0-2 verder uit te lopen, kreeg de koploper via een counter de 1-2 om de oren. In deze fase kreeg Nieuw Borgvliet het nog moeilijk. Tien minuten voor tijd beslistte Wijers de wedstrijd voor zijn team.

WVV'67 - Hoofdplaat 5-1 (2-0) - 1-0 Robin Schipperijn, 2-0 Marinus Knoops, 3-0 en 4-0 Quirijn Schevenhoven, 4-1 Marvin Cornelis, 5-1 Robin Schipperijn (pen)
WVV'67 revancheerde zich van de enige nederlaag tot nu toe. De eerste competitiewedstrijd uit bij Hoofdplaat werd met 3-2 verloren. "We hadden iets recht te zetten tegen Hoofdplaat. Daarna hebben we niet meer verloren.Met een reguliere overwinning blijven we in de race met Nieuw Borgvliet", keek trainer Hans Vos terug op de overwinning.

Vogelwaarde - Rimboe 3-0 (2-0) - 1-0 Kevin van de Brande, 2-0 Jeffrey Geers, 3-0 Kevin van de Brande.
Rimboe kwam niet aan scoren toe tegen Vogelwaarde.

Vivoo - Aardenburg - afgelast

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.