Rens van Laerhoven (Moerse Boys, zwart shirt) in duel, tussen de nummer 6 en de nummer 13 van 't Zand.
Volledig scherm
Rens van Laerhoven (Moerse Boys, zwart shirt) in duel, tussen de nummer 6 en de nummer 13 van 't Zand. © MBFoto

Moerse Boys maakt twee keer achterstand ongedaan

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Moerse Boys hield een punt over aan de inhaalwedstrijd tegen Goes. In Zundert werd het 2-2, na een 1-1 ruststand.

Tot tweemaal toe maakte het elftal van André Maas een achterstand goed.

Na een goede openingsfase van de thuisploeg, nam Goes het heft in handen. Al na acht minuten was het 0-1 toen Steve Schalwijk de bal in het dak vaan het doel schoot na een door de Moerse Boys-defensie slecht verwerkte corner. Dat was overigens nadat al
in de openingsminuut Bart van den Broek verzuimd had de score te openen. "Na die goede start gingen we slecht voetballen en gaven we het initiatief aan Goes," zei Maas. Toch vocht Moerse Boys zich terug, uitmondend in de gelijkmaker van Daan van den
Broek. De technicus schoof de bal beheerst binnen na een door Pim Goossens doorgekopte voorzet van Bart van den Broek.

In een redelijk gelijk opgaande tweede helft was het weer Goes dat de leiding pakte, ditmaal door een afstandsschot van Roy Kroon. Maar weer maakte Moerse Boys gelijk. Met de borst gaf Rens van Laerhoven het laatste zetje voor de 2-2.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.
  2. Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    Van Hees met jeugdliefde Wernhout bijna gepromoveerd: 'Zondag zullen we er staan'

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - René van Hees keerde in de zomer terug bij de voetbalclub waar hij als kleine man begon. Voetbal vereniging Wernhout voelt als een tweede thuis. De doelstelling was duidelijk, zijn jeugdliefde terugbrengen naar de vierde klasse. "Daar hoort Wernhout gewoon thuis", vertelt Van Hees. Na een ongelukkige degradatie speelt Wernhout in de kelder van het amateurvoetbal. "Daar is deze vereniging te groot voor", is de overtuiging van Van Hees.