Volledig scherm
© Thinkstock

Liveblog amateurvoetbal: Dongen wint, MOC'17 in extremis langszij

AMATEURVOETBAL - Is Dongen hersteld van de bekerclash met Go Ahead Eagles? Vanmiddag wacht op het eigen sportpark De Biezen Magreb'90. Beide clubs staan in de brede middenmoot van de derde divisie.

Een niveau lager stuit Halsteren op IFC. Halsteren begon goed aan het seizoen, maar liep vorige week voor het eerst tegen een nederlaag aan.

In de eerste klasse de regionale confrontatie tussen MOC'17 en Moerse Boys. Moerse Boys heeft pas twee duels gespeeld, maar al wel vier punten vergaard. MOC'17 staat er minder voor met twee punten uit de eerste drie wedstrijden.

Ook bij Rijen - Roosendaal (zondag tweede klasse E) staan twee West-Brabantse clubs tegenover elkaar.

Klik hier voor nog veel meer regionaal amateurvoetbal.
Volg de ontwikkelingen op de velden hieronder via Twitter.

Tweets door @bndestemvoetbal

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.