Transfernieuws stockfoto
Volledig scherm
Transfernieuws stockfoto

Kruisland versterkt zich tussentijds met Youri Traets (20)

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Kruisland heeft zich versterkt met Youri Traets. De 20-jarige verdediger speelde hiervoor bij Capelle, uitkomend in de derde divisie.

"Omdat ik op zaterdag ga werken en vaker bij mijn gezin wil zijn, ben ik op zoek gegaan naar een zondagclub in de buurt", onthult Traets de reden voor zijn vertrek uit Capelle aan den IJssel.

Verschillende clubs informeerden naar Traets, maar de centrale verdediger uit Wouw koos voor Kruisland. "Die club past het best bij mij. Ik heb de overschrijving bij de KNVB aangevraagd", aldus Traets.

Hij verwacht na de winterstop zijn opwachting te kunnen maken bij Kruisland, de nummer twee in zondag 2E.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.