Stockfoto voetbal
Volledig scherm
Stockfoto voetbal

Kozakken Boys-verdedigers opgeroepen voor nationaal elftal Curaçao

ZATERDAG TWEEDE DIVISIE - Kozakken Boys-verdedigers Quentin Jakoba en Juriën Gaari zijn opgeroepen voor het nationale elftal van Curaçao.

De twee zijn door bondscoach Remko Bicentini opgenomen in de selectie. Donderdag 6 oktober speelt Curaçao tegen Antigua en Barbuda, woensdag 12 oktober is Puerto Rico de tegenstander. Curaçao moet zich zien te plaatsen voor de Caribbean Cup, die tussen 18 en 24 mei 2017in de Verenigde Staten gehouden wordt. De winnaar van het drieluik plaatst zich voor het eindtoernooi om de Caribbean Cup, de drie beste nummers twee van de vier poules spelen nog een play-off.

Door de oproep voor het nationale team zullen de twee het duel van Kozakken Boys met De Treffers moeten missen. Voor Curaçao zijn onder meer Eloy Room (Vitesse), Leandro Bacuna (Aston Villa), Cuco Martina (Southamton) en Daryl Lachman (Willem II) opgeroepen.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.