Volledig scherm

Kijk terug op de fraaie prestatie van Dongen tegen PSV (video)

DONGEN - Derdedivisionist Dongen zette zaterdag een mooie prestatie neer door PSV op 1-3 te houden. Bekijk de wedstrijd terug aan de hand van de samenvatting.

Dongen stichtte regelmatig gevaar en de snelle aanvaller Jorik Mijnhijmer en sterk optredende keeper Jordy Zielschot ontpopten zich tot uitblinkers aan Dongense zijde. Joe Yoffe maakte de goal namens de thuisploeg en mocht als een ware ster handtekeningen uitdelen aan de kinderen op het sportpark. "Een geweldig begin van het seizoen", glunderde de spits. "Ongelooflijk hoe de club leeft. Deze dag heeft indruk op me gemaakt."

Ook Ron Timmers was tevreden over de inzet van zijn team. "Onze teamprestatie was top. Maar stiekem baal ik van de uitslag: er had meer ingezeten", vertelde de trainer.

Oefenzege voor PSV na stevige eerste trainingsweek. Kijk op ons YouTube-kanaal voor meer video's van PSV TV. Abonneer je op dit kanaal en je ziet de nieuwste video's als eerste!
  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.