Jurgen Arnouts
Volledig scherm
Jurgen Arnouts © Koen Mol

Jurgen Arnouts zwaait af bij Roosendaal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Zondagtweedeklasser RKVV Roosendaal en hoofdtrainer Jurgen Arnouts gaan na dit seizoen niet met elkaar verder.

Het Roosendaalse clubbestuur en de coach stellen beiden dat ze een nieuwe weg in willen slaan. Arnouts staat momenteel met Roosendaal twaalfde in zondag 2E met elf punten uit twaalf wedstrijden, in de gevarenzone dus. Zondag speelt Roosendaal de belangrijke thuiswedstrijd tegen Madese Boys, dat dertien punten verzamelde in twaalf duels. Arnouts degradeerde vorig seizoen met Roosendaal uit de eerste klasse. Eerder was hij onder meer hoofdtrainer bij Moerse Boys en Schijf.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.