Volledig scherm

John Taks wordt nieuwe trainer Cluzona

ZONDAG DERDE KLASSE A - John Taks uit Sprundel wordt met ingang van komend seizoen hoofdtrainer bij Cluzona uit Wouw, de huidige koploper in zondag 3A.

Taks, oud-speler van toenmalig profclub RBC, volgt bij Cluzona Ronald van Oeveren op, die de club na twee seizoenen zal verlaten.

De 38-jarige Taks was eerder assistent-trainer bij het Roosendaalse Alliance en daarna hoofdtrainer bij Hoeven en bij VVR uit Rijsbergen.

Dit seizoen koos hij er vanwege drukke werkzaamheden voor om geen club te leiden, al fungeerde hij wel enige tijd als interim-trainer bij Hoeven tussen het vertrek van Kees Daemen en de komst van Eric Koenraads in.

  1. Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    Geen promotie voor Alliance, Victoria'03 en BSC gaan door

    ZONDAG DERDE / VIERDE KLASSE - Voor Alliance zit het seizoen erop. De ploeg die met RBC streed om de titel in 4B komt ook volgend seizoen weer uit in de vierde klasse omdat na de 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd ook op sportpark Kortendijk van Hontenisse werd verloren. Het werd 0-1. BSC plaatste zich simpel voor de finale van de nacompetitie door een 3-0 zege op Steen. Victoria '03 redde het tegen een gemotiveerd ODIO maar net. De return in Oudenbosch eindigde in 0-0 na de 0-1 zege vorige week in Ossendrecht.