Volledig scherm

JEKA haalt opvolger Boelens uit eigen gelederen: Bas Liebregts

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - JEKA haalt de opvolger voor trainer Wim Boelens uit eigen gelederen. Bas Liebregts (33) schuift door vanuit de jeugdopleiding en krijgt volgend seizoen de selectie onder zijn hoede.

Liebregts heeft als trainer leiding gegeven aan alle jeugdselectieteams: van de E1 tot en met de A1. De Bredase club vindt de tijd rijp om hem nu de selectie te laten leiden. "Het speelpunt van onze vereniging, doorstroming van onze jeugd naar de selectie, krijgt hiermee een extra dimensie", luidt het statement op de website.

De voorganger van Liebregts, Wim Boelens, kwam ook uit eigen gelederen. Ook Boelens trainde de jeugd voordat hij aan de slag ging bij de selectie. Boelens vertrekt aan het eind van dit seizoen en wordt daarna trainer van UVV'40.

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.