Volledig scherm

Hattrick Keesje van de Velde voor Nieuw Borgvliet

ZONDAG VIJFDE KLASSE A - Pas in de tweede helft moest Vogelwaarde echt buigen voor de koploper in de vijfde klasse A. Met een onvervalste hattrick bepaalde Vande Velde de eindstand op 4-0.

De strijd om de eerste periode spitst zich geheel op Koewacht en Nieuw Borgvliet. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Nieuw Borgvliet nog steeds twee punten voorsprong op Koewacht. Ook de andere teams uit West Brabant sloegen na de pauze toe. Rimboe, Vivoo en WVV'67 trokken na een goed glas thee te hebben gedronken de overwinning naar zich toe.

Rimboe - Graauw 4-0 (1-0) - 1-0 Robin van Schijndel, 2-0 Sander Feijen, 3-0 Thimothy Mangelaars, 4-0 Feijen.
Nieuw Borgvliet - Vogelwaarde 4-0 (1-0) - 1-0 Michiel Wilting, 2-0, 3-0 en 4-0 Keesje van de Velde,
Terhole - Vivoo 0-3 (0-1) - 0-1 Dimitri Ceuppens, 0-2 Bas van der Heijden, 0-3 Jordy van Gastel
SDO'63 - WVV'67 0-2 (0-0) - 0-1 Thijs de Ron, 0-2 Thimo Rottier

  1. Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    Barca wil als SC Hoge Vucht de vierde klasse in

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Na de 4-2 overwinning op het Dongense DVVC van afgelopen week is promotie naar de vierde klasse voor Barca heel dichtbij. In de terugwedstrijd in Dongen mogen de Bredanaars komende zondag een kleine nederlaag lijden, dan nog is het vierdeklasseschap een feit. Toch zal het niet gemakkelijk worden. De voorspelde extreem hoge temperatuur in combinatie met de Ramadan wordt enigszins gevreesd in het Bredase kamp, waar zo'n 90 procent van de spelers deelneemt aan de Islamitische vastentijd.