Man of the Match Mathew Amoah in actie voor Halsteren.
Volledig scherm
Man of the Match Mathew Amoah in actie voor Halsteren. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Halsteren verslaat koploper Nuenen, Dosko gestaakt door blessure arbiter

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Halsteren deed goede zaken met een overtuigende 3-0 overwinning op Nuenen.

De overwinning voor de met veel overgave strijdende geelzwarte formatie was verdiend, hoewel Abdul Salam Bangura in de openingsfase voor de bezoekers op de lat schoot. Mathew Amoah zorgde in de twaalfde minuut voor de 1-0, waarbij de Halsterse spits de bal met de arm leek te controleren.

Op de 2-0 na de pauze, een met veel gevoel verzonden lob, viel niets aan te merken. Jurik Zimmerman tekende in het laatste kwartier voor de 3-0.

Het duel tussen DESO en Dosko werd halverwege bij de stand van 0-0 gestaakt. Een van de assistent-scheidsrechters kon vanwege een blessure niet verder. Een geschikte vervanger werd niet tijdig gevonden.

  1. Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

    Remco Trouw wil niet denken aan degradatie HSC'28

    ZONDAG VIERDE / VIJFDE KLASSE - Natuurlijk hoopt Remco Trouw nog op een stunt tegen OMC. ,,Als we een snelle goal maken is alles mogelijk.'' De opdracht voor HSC'28 is even duidelijk als moeilijk: er moet met vier doelpunten verschil worden gewonnen, na het 3-0 verlies in Dordrecht. De nederlaag kwam hard aan in Heerle. ,,We hebben een aardige knauw te verwerken gehad. We kwamen vroeg achter en hoewel we nog wel een paar speldenprikken konden uitdelen, waren ze voor ons een maatje te groot.''